woensdag 10 maart 2010

prototype v0.1 & v0.2

He knuls

Redelijke vorderingen gemaakt op gebied van code. Er staan twee prototypen in de betreffende map in de dropbox. Het enige verschil is dat bij het tweede prototype de hoek van uitgroei random bepaald wordt.
De leeftijd zit er wel al in maar is nog niet visueel gemaakt.
met een muisklik laat je de bonsai 1 'beurt' groeien.

De hoek moet nog wat aan gesleuteld worden, dat kan ik morgen doen met paul, nadat we de code hebben samengevoegd. Verder moet ik kijken hoe ik de stammen beter in elkaar over kan laten lopen, misschien rondingen in de uiteinden.

We moeten ook even de dimensiesvan de stukken vastleggen. de prototypen zijn in een 800:600 voormaat en de 'stammetjes' zijn 10 bij 50 pix. misschien geeft dat je een beetje een idee.

Ik ga nu nog wat andere dingen proberen en ben morgen om 11 uur op school. Hou dropbox in de gaten voor vernieuwde prototypen.

oscar uit

2 opmerkingen:

 1. Goed gedaan dude! :D Het is trouwens wel slim om te kijken naar die dimensies... dan weet ik hoe groot ik het moet maken en zeau. OUT!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awesome man. Ziet er goed uit en de klasse structuur ziet er volgens mij flexibel uit.

  Inderdaad slim om de dimensies te gaan vastleggen. Echter moeten we dat vooral van Tom's plannen voor de tak zijn stijl en vorm laten afhangen denk ik.

  Mij gaat het er vooral om dat de tak vrij makkelijk weg te knippen moet zijn. Dus te klein lijkt me teveel priegel werk. Ik zie dat overlap al snel voorkomt.

  Ik neem aan dat de groei snelheid te beinvloeden is?

  BeantwoordenVerwijderen