dinsdag 9 maart 2010

Update Dinsdag 8 maart

Sup gasten^^,

Paul heeft thuis geen internet dus ik plaats ff een update over de stand van zaken na vandaag.

Zoiezo is op de dropbox in de map programming een documentje te vinden waarin de checklist staat qua programmeren.
Paul heeft vandaag de water meter werkend gekregen en buttons werkend gekregen. Hij gaat nu nog uitzoeken hoe hij dit kan hergebruiken geloof ik.

Ik heb naar mogelijke complicaties wat betreft XML gekeken. Dit blijkt lastiger te zijn dan we in een eerste instantie dachten. Je kan XML kennen makkelijk lezen maar er naar schrijven is beveiligd ofzo en zou PHP vereisen (en dus een server). Ik stuitte op het eind van de dag wel op iets wat misschien het toch mogelijk maakt wat informatie ergens lokaal op te slaan maar er is me nog veel onduidelijk over. We weten nu iig dat het delen niet zo makkelijk te implementeren is dan we dachten. Dit is echter wel een van de main verkoop punten dus we moeten hier wel een oplossing voor vinden vind ik.

Verder wachten we nog op de klasse structuur en code van de groei van de plant van Oscar. Dit is een van de meest belangrijke dingen waar we nu op wachten want in principe hebben we de button wel al.

Paul gaat morgen alvast er voor zorgen geloof dat je de game kan afsluiten, opstarten en dan je af kan gaan enzo. Ik denk zelf dat als de groei er in zit we al heel dicht bij de rest zitten qua code.

Doel is dus ook om aan het eind van deze week bij de bloemetjes te komen (omdat we dan in principe alles op de vlinders na er in hebben).

Naja dat was een update. Waar sta jij op dit moment Oscar?

1 opmerking:

  1. He boyz mooi werk. Wat betreft het delen:
    We gaan een prototype maken... ik denk niet dat dat delen per see hoeft te werken. Als we het nou gewoon faken door wat screenshots te photoshoppen?

    BeantwoordenVerwijderen